Wie zijn wij?

Zoals gebruikelijk bij een vereniging is er uiteraard ook een bestuur. Zij zijn verantwoordelijk voor het opzetten van de evenementen, het luisteren naar de leden als het gaat om wat zij graag zouden doen en zouden willen zien, maar daarnaast ook het verzorgen van een omgeving waarin de vereniging elke week samen kan komen. Het huidige bestuur bestaat uit:


Brian Casson – Voorzitter

Mijn naam is Brian en ik ben de voorzitter van de JPCU. Toen ik 21 was heeft een vriend me gedwongen om een anime (Fairy Tail) te kijken.
Ik was meteen binnen. Na jaren lang anime kijken, manga lezen, Japans leren en op vakantie gaan naar Japan zou ik mezelf absoluut een Japanophile noemen.
Ik hou ontzettend van Japanse cultuur en vooral ook de nerd cultuur ervan. De games, anime, manga en de taal zelf spreken me enorm aan.

Te bereiken via voorzitter@jpcu.nl

Sander de Bruin – Penningmeester

Ik ben Sander de bruin, een student ICT aan de Hogeschool Utrecht. Komende periode ben ik actief als penningmeester. Sinds enkele jaren heb ik me al verdiept in de Japanse cultuur en daar ben ik dan ook erg enthousiast over. Mijn doel is om dat enthousiasme over te brengen naar alle leden van de jpcu. Ik ben ook actief bij de MangaKissa als crewlid en systeembeheerder. Mijn favoriete activiteiten van de JPCU zijn de kookworkshops en de documentaire-avonden. Ik hou altijd wel van een goed gesprek, dus spreek me vooral aan!

Te bereiken via penningmeester@jpcu.nl

Yvonne Butselaar – Secretaris

Hoi, ik ben Yvonne en ik ben al een tijdje de secretaris van de JPCU. Naast de bestuurstaken heb ik deze website ontworpen en doe ik aan alle communicatie van de JPCU naar buiten toe.┬áPas sinds 2012 ben ik enorm ge├»nteresseerd in Japan en zijn cultuur. Ik ben nu vooral bezig met het bijkijken van allerlei klassiekers. Daarnaast ben ik net afgestudeerd van de opleiding Digitale Media en Communicatie maar ik ben nog niet klaar met studeren – de volgende stap is de master Data Driven Design.

Naast studeren heb ik een voorliefde voor cosplay, waar ik vorig jaar mee ben begonnen, het lezen van enorme veel te uitgebreide fantasyboeken en het spelen van videogames.

Te bereiken via secretaris@jpcu.nl