Contact

De gemakkelijkste manier om contact met ons op te nemen is om ons te e-mailen. Voor algemene vragen of opmerkingen kun je altijd terecht bij info@jpcu.nl. Ook kun je het contactformulier onderaan de pagina invullen.

Voor specifieke vragen, suggesties of opmerkingen kun je ook rechtstreeks het bestuur e-mailen. Het adres hiervoor is bestuur@jpcu.nl.

Onze bijeenkomsten vinden iedere woensdag van 18:00 tot 21:00 plaats in de MangaKissa, Pauwstraat 13. Kom eens een kijkje nemen om echt een idee te krijgen wat we zoal doen op een avond. We hanteren een zomerstop in juli en augustus.

Lid worden?

Lid worden gaat vanaf dit jaar via de website. De contributie voor het lidmaatschap bedraagt €25.- per jaar. Van dit geld kunnen wij onze avonden bekostigen. Denk hierbij onder andere aan ingrediënten voor onze kookavonden. Lid worden bestaat uit twee stappen:

Allereerst vul het contactformulier in op deze pagina.
Daarna stort je het contributiegeld naar ons over.

Dat is alles, dan ben je lid!

Er zijn een aantal voordelen aan het lidmaatschap. Je hoeft bijvoorbeeld niet extra bij te betalen op de kookavonden. Op dit moment zijn we echter nog aan het kijken hoe we het lidmaatschap leuker kunnen maken. Alle suggesties zijn meer dan welkom!

Neem direct contact op!

Met dit contactformulier stuur je een bericht direct naar info@jpcu.nl.